Vi sælger ud af din garderobe for dig. 


Vi er en genbrugsbutik der sælger ud af private garderober. Som kunde kan du forvente, at finde et bredt udvalg af secondhandtøj i god stand og som er nøje udvalgt af os i butikken.

OBS. Vi oplever desværre for meget, at man ikke har læst vores vilkår inden man kommer med tøj. Det tager en del tid for os, som vi ikke har. Så fremover er vi nødsaget til at afvise, hvis ikke man har gjort sit forarbejde <3 


Vi har bedst held med at sælge aktuelle styles fra brands som : 

Aiayu, Rotate, Ganni, Stine Goya, Samsøe Samsøe, Gestuz, Relove & Roses, Remain, Skall Studios, Sea Newyork, Pieces, NAKD, Nike, Adidas, Acne Studios, Levis, Wrangler, Mos Mosh, LV, Gucci, Hermés, Chanel mm. 


Vores kunder er også rigtig glade for: 

Vintage og unikke styles 


Afspejler din garderobe ovenstående? Så læs med her: 


Vil du også have en cirkulær garderobe?  

Cirkulær garderobe betyder, at du sælger det du ikke længere selv bruger, og kan omsætte det du sælger for til at forny din garderobe eller hvad end du vil bruge pengene på.  

Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for dig, at opretholde en cirkulær garderobe, derfor vil vi gerne byde dig velkommen i Ruths klub.


Er du medlem af Ruths klub får du følgende fordele:  

  • Du kan sælge hos os. (Det kræver medlemskab at sælge hos os)  
  • Du kan frit indlevere op mod 15 dele ad gangen til vurdering (Vi kan lave særaftale om større indlevering) Vi vælger det som vi mener vores kunder ønsker at købe.  
  • Du kan frit indlevere i butikkens åbningstider. Hvis der ikke er en på arbejde der kan sortere dine varer, så kan du alligevel indlevere. Når du så indleverer næste gang, kan du tage de varer med hjem igen, som eventuelt er sorteret fra. Vedlæg det telefonnummer du er oprettet med eller bliver oprettet med. 

         Samt aftener, som bliver meldt ud løbende på Instagram/Facebook. 


  • Du får førsteret til køb af billetter til vores events. Samt 20 % rabat på billetter.  

 

Pris for 28 dage: 99 kr (inkl. Moms)  

De 28 dage er tiden hvor du kan indlevere - dine varer udløber ikke efter de 28 dage. OBS: Tjek gerne Instagram på de dage du kommer - så du ikke går forgæves, hvis vi skulle være nødsaget til at ændre åbningstiderne. 

 

Det er som altid os, der gør alt arbejdet fra du har indleveret dine varer 😊 Vi gør det klar til salg i butikken, og snart vil udvalgte varer kunne sælges på vores kommende webshop.  

Du kan nemt følge med på dit eget login når du sælger. Du kan vælge at bruge dine optjente penge i butikken, eller du kan få dem udbetalt til din bankkonto.  

Du får 50 % af dine salg moms- og skattefrit af dine salg. 


Obs. Der vil stå på din booking, at du skal afhente dine varer efter endt periode. Det skal du blot se bort fra. Vi beholder dine varer til de forhåbentlig er solgt, og ellers modtager du en mail om afhentning.  

 

Du bliver medlem af Ruths klub ved at sende os en besked via Instagram, eller dukker fysisk op i butikken. 

Der er begrænset antal pladser i Ruths klub, og det kræver medlemskab at sælge hos os. Sådan foregår det:

Du medbringer max 15 dele i en pose i en klar sæk vi må beholde (Husk at medbringe pose til det vi evt. ikke kan sælge, som du kan bære dine items hjem i)

Du kan sælge tøj, fodtøj, smykker, tilbehør og tasker.


Obs. Vi ser os nødsaget til at afvise en vurdering, hvis I afviger fra vores retningslinjer <3 

Vi udvælger ud fra hvad, vi mener vores kunder vil købe.


Vi vasker ikke tøjet, damper eller lignende. 

De skal derfor være uden skader, være nyvasket og lugtfri, så det er klar til at blive hængt på bøjler af os. Tøjet skal være vendt rigtigt ved indlevering. 

I de efterfølgende dage opretter vi alle dine varer med beskrivelser og priser. Hver varer har en unik stregkode og når din varer bliver solgt, kan du se det på dit eget login. På dit login indtaster du reg og kontonummer. Hvis du udelukkende ønsker at bruge pengene i Ruths walk in eller bruge det som en opsparing, så undlader du blot at indtaste bank-oplysninger. Ellers udbetaler vi en gang i måneden til din bankkonto.


Vi tager ikke følgende ind:

Mærker som: 

Masai, Dranella og lignende stil. 

Shein 

VRS 


Selskabskjoler 

Gallakjoler 

Pels

Kopivarer!! 

Outdated styles


Fodtøj skal være så tæt på ubrugte som muligt. 

Pt. tager vi sneakers ind, og fodtøj der kan noget særligt. Vi gør også MEGET umage med at prissætte jeres varer. 

Vi prissætter ud fra vores erfaring og brugtvarermarkedsprisen. Har vi været for optimistiske i forhold til prissætningen i første omgang, ændrer vi priserne løbende. Har du ønsker til mindstepris, kan dette oplyses ved indlevering. Vi forholder os retten til at afvise en varer, hvis jeres ønskede pris er for høj. 

(Vi ønsker ikke at tage varer ind der er til salg på andre platforme)


Ved varer prissat til over 3500 kr. får du 75 % af salgene. 

Du  modtager en mail, hvis vi mod forventning ikke får solgt dine varer om afhentning. 


Vi glæder os til at tage godt imod jer. 


Følg gerne med på vores Instagram, hvor vi løbende opdaterer i forhold til, hvad vores kunder ønsker at købe <3 


Kærlig hilsen os I Ruths walk in <3